Saludo final...

Det blev Riddersvik idag, och jag var där liiite längre än en timme... Fortfarande har jag inte börjat packa, men det kommer, gott folk, det kommer. Förresten är det inte så jätteviktigt vad jag tar med mig. Lite kläder, lite böcker, bikini, mobilen + laddare och jag är fit for fight!

Förresten är det mycket möjligt att idag var den sista dagen på hela sommarlovet som hela blondintrion var på ett och samma ställe. Det är lite tråkigt, faktiskt, med tanke på att det är en hel månad kvar på sommarlovet... Men det blir lätt så om man åker bort i skift. Tidigt imorgon bitti säger jag ju hejdå till Stockholm och hej till Gotland, därifrån åker jag sedan så att jag kommer hem natten mellan sista juli och första augusti. Då är det bara Frida hemma, för Erika åker till Kreta på lördag och är där i två veckor. Sedan dissar jag Sverige och Frida och beger mig till Kreta jag med, där Erika fortfarande är kvar i två dagar efter det att jag kommer dit. Sedan åker hon hem och strax efter det drar Frida till Portugal, precis lagom till det att jag kommer hem. Ja, så ser det ut, men vad ska man göra åt saken, liksom?

Nu sitter jag här och känner mig brun som en pepparkaka efter allt solande idag och funderar på att ta tag i packandet. Jo, så blir det nog. Packa måste jag, och helst ska jag vara klar innan tio ikväll eftersom jag måste sova übertidigt om jag ska orka upp vid halv fem... Så det här är med största sannolikhet det sista inlägget jag publicerar innan jag kommer hem från Gotland. Jag vet att jag förmodligen kommer lida mer av bloggtorkan än vad ni kommer att göra, men det låtsas vi inte om, ok? Förresten är jag bara ett telefonsamtal bort, om det skulle vara något.

Ciao!


02:17:15

Om nio timmar ska jag träffa Frida och Erika för att sola i en timme och sedan åka hem igen för att packa till Gotland. Det ska bli... äckligt.

Midsomer börjar om en timme, två minuter och femtiotre sekunder.

Bror är här. Hon har kommit hem efter att ha varit på landet i hundra år. Mycket passande, med tanke på att jag åker till Gotland i övermorgon. Jag har tappat bort en del av min mobil. Skillat. Erika har trampat på en orm när hon gick barfota. Den var mycket levande och hon hade inte mycket skor på sig - det var mysigt, säger hon.

Idag har jag tränat min runkmuskel, det var jobbigt, men ack så nödvändigt.

BAILAR

Gymmish snart. Armar yaao. Fett taggad nu. House, trance och techno is the shit!


"Du skall aldrig runka bulle..."



HAHA! Om det är så här det går till i kyrkan tänker jag fan överväga seriöst att bli religiös...

Mi media naranja...

Hemma igen. Mamma Mia var bra igår med, faktiskt. Dominic Cooper (han som spelar Sky) är så snygg att man smälter bara av att tänka på honom. Jag var väldigt seriös hela kvällen, men det hjälpte inte, för Frida och Linda asgarvade så fort jag öppnade munnen...
   För er som undrar hur det gick för Frida när hon skulle bota min kycklinghet kan jag upplysa er om att det inte gick bra alls. Vi hyrde tre filmer. Frida valde en. I den var det mutanter som jag låg och asgarvade åt, när jag inte satt och ville kräkas för att det var blod och inälvor överallt, vill säga. Vi var överens om en, Seven, den hade jag sett förut och tyckte att den var bra. Det tyckte jag inte inatt. Eller, den var väl OK egentligen, men bra skulle jag inte vilja påstå att den var. Och sedan valde jag en film. Den tog priset. Sämre film får man leta efter. Killen i videobutiken ville inte att vi skulle hyra den, för den skulle tydligen vara riktigt läskig och han hade satt 18-årsgräns på den, men vadå? Jag såg värre filmer som sjuåring alltså. Hela filmen var psyk och det var maximalt 20 olika scener som de hade klippt ihop till en film på 1 timme och 20 minuter. Det enda som hände på kycklingfronten var att jag bestämde mig för att jag är through med skräckfilmerna på riktigt nu. Jag får inte ut någonting alls av att titta på sådana där skitfilmer. Nej, dem får Frida allt ha för sig själv. :D
   Jag borde egentligen vara på gymmet just nu, men jag har en bra ursäkt för att vara hemma: jag är proppmätt! Jag var hungrig när jag kom hem, så jag åt någon sorts lunch-middag och blev proppmätt. När jag hade svullat klart såg jag även att klockan var 100 och att jag skulle få stressa som fan om jag skulle dra till gymmet i alla fall, så det blir gym imorgon istället. Nej, nu ska jag smälta maten och promenera lite med Nina sedan ska jag nog rulla ut på en joggingtur, om det inte börjar regna. Ciao!

Al cine...

Hej alla barn nu är det barnprogram! Titta nu här vad farbror Frej tar fram... Haha, nej, kanske inte... Vi drar i nödbromsen och byter spår där, tycker jag. Annars vet vi ju inte rikitgt hur det kan sluta...?

Nu gör vi ett nytt försök: hej - nu har jag varit artig och hälsat på er för första gången - idag skiner solen och det är riktigt varmt för att vara i Sverige. Detta ska firas med bikini och bok för ovanlighetens skull, och om det inte är på tok för varmt ska jag pallra mig ut och jogga innan bion ikväll. För den intresserade ska jag se Mamma Mia otra vez med Frida och Linda och sedan har Frida fått för sig att hon ska bota min kycklinghet - japp, jag kom på ordet alldeles själv - med ett skräckfilmsmaraton. Bara så att ni vet är det helt och hållet hennes fel att jag har blivit kyckling, hon har nämligen hjärntvättat mig med en hel massa filmer som hon påstår vara skräck fast det egentligen är ren tortyr - typ Hostel och Saw... Så ikväll blir det riktiga skräckfilmer, Frida, hör du det?

Nej, nu måste jag ut och tomar el sol ett tag, annars kommer jag aldrig att bli brun och fin. Hasta luego, probablemente mañana!

Lägesrapport.

Jag nailed övningskörningen idag. Nu snackar jag med Nina och ska alldeles strax ut och jogga. Hasta luego!

Kvinnlighet? - Nej, hellre blåmärken!

Jag saknar boxningen. Sportgarden känns efter fem år som ett avslutat kapitel, men det finns ju andra klubbar. Om det är någon som vet om Järfälla Box Club har en egen hemsida, tveka inte - ge den till mig!

Jag kände det idag, när jag pratade med Malin, jag saknar verkligen boxningen så att det gör ont - nästan i alla fall. För jag tror inte att det finns någon skönare känsla än att vara helt slut efter ett pass och känna hur adrenalinet pumpar i kroppen och ha vetskapen om att man har slitit och bidragit med blod, svett och tårar. Sedan skiter jag i om jag får några blåmärken här och där och inte kan ha långa naglar, för så förbaskat kvinnlig är jag faktiskt inte.

Om konsten att hålla sig i trim.

Hemma från gymmet. Det stängde tydligen 16.30 istället för 17.30, så det blev inte så mycket mer än 20 minuter på löpbandet och några fler benövningar, men det är ju alltid något. Jag märkte att maskinerna är helt olika från dem på Friskis, så det kommer förmodligen att ta ett tag innan jag känner mig som hemma där, men det är det helt klart värt. Jag mötte på Malin där och vi drog till Graninge för att köra fys efter gymmet stängde. Det gick bra och vi gjorde säkert 30 stycken situps och körde plankan (läs: vi satt mest och pratade). Nu känner jag mig ändå äckligare än vad jag gjorde tidigare idag, så jag borde verkligen hit the shower... Ciao!

Beslutsångest...?

Det blir gym i alla fall. Jag ska gymma i Jakan. FUCK FRISKIS! :D

Change of plans.

Jag ska inte till gymmet. Jag hinner inte. De stänger fyra och nu är klockan nästan halv tre. Eftersom det är fredag idag är det fullt av folk, vilket innebär att när jag kommer till gymmet (vid tre) kommer jag att få spendera större delen av timmen med att stå i kö och svettas. Det känns då alltså ganska meningslöst att åka dit. Simhallen stänger också fyra, så det hinner jag inte heller. Istället tar jag det piano för att gå ut och jogga ikväll. Kanske ska ta och läsa lite i helvetesboken, så att den tar slut någon gång. Kanske inte. Vi får se, helt enkelt. :D

Jag gillar't!

Känner mig lite som en naturkatastrof; håret behöver tvättas och jag behöver duscha. Innan jag tar itu med mina personliga behov ska jag dock pallra mig till gymmet och göra lite nytta. Jogga ska jag också. Fast egentligen vill jag simma. Simma, simma simma... Fy satan vad skönt det ska bli när jag har bytt gym och kan välja om jag vill gymma eller simma. På det gymmet har de även en alldeles fantastisk uppfinning som kallas för löpband (= jag kan jogga utan att behöva förflytta mig från gymmet). Fast om vi vänder på steken är det ju faktiskt bara tre gånger kvar i mitt nuvarande gym, sedan drar jag till Gotland och dagen efter det går mitt gymkort ut och jag säger so long till Friskis. Efter Gotland har jag två gratisbiljetter till Jakan som jag tänkte utnyttja innan jag drar till Ellas, och när jag kommer hem därifrån är det dags att köpa ett riktigt gymkort i Jakan för att träna bort all souvlaki. Nu borde jag verkligen kilivippa om jag ska hinna till gymmet innan det stänger. Ciao!

THRYLE OLE OLE...

Jag och Foppa drog aldrig till Nälsta, det verkade nämligen som att det skulle börja regna. Varje gång vi ska bada och sola börjar det regna, det är lag på det. Men det gjorde inte så mycket, vi chillade till IKEA och Outlet istället. Jag slängde mig i vanlig ordning i den runda sängen och vi gick runt och kommenterade alla möbleringar och gjorde upp planer för hur våra framtida hus/lägenheter ska se ut. Vi är lite stressade på den punkten nu med tanke på att det bara är ... circa tio år kvar, du vet. Jag åt korv idag igen, för den intresserade. Frida var helimpad och började prata om att ringa Aftonbladet och grejer. Jag som är van vid att ha dem hängandes i hasorna (vissa joggingrundor etc. etc.) avrådde henne vänligt men bestämt från att göra det.

Efter ett tag, när vi började känna att vi hade läget under kontroll och då alltså valt ut möbler till de flesta rummen och även möblerat dem i sinnet, kände vi att det var dags att vidga våra vyer. Sagt och gjort; vi drog till Outlet! Vi gick i diverse klädaffärer men provade faktiskt ingenting förutom varsin keps - någonting som är väldigt ovanligt för att vara oss, men omväxling förnöjer, som det heter. Jag köpte två böcker och Frida, hon skakade bara på huvudet när hon såg dem och anklagade mig för att vara "typiskt mig"...? Jag ryckte på axlarna och tänkte att "ja, det är väl så det är...", och sedan knatade vi vidare. Vi kände oss väldigt gravida och var då alltså tvugna att gå in på Babyland, där vi testkörde ett antal vagnar, tittade på babykläder, inspekterade spjälsängar och gav ett falskt sken av att vara knocked up teenagers. Vi var inte där inne så väldigt länge, men när vi kom ut hade vi i alla fall hunnit med att planera våra framtida familjer, döpa våra förstfödda söner och hitta möjliga män åt varandra.

Som ni förstår var det en ganska intensiv dag, så vi bestämde oss att det var dags för att cykla hem när vi kom ut från Babyland. Och eftersom vi ändå var inne på framtiden så räknade Frida lite när hon satt på cykeln och kom fram till att när vi är trettio år fyllda kommer hon att ha känt Erika i trettioett år. Det är ganska starkt jobbat, tycker jag! :D

Nu ikväll gick jag och såg Mamma MiaMedborgarplatsen med mamma och Jennie, och jäklar vilken bra film, alltså! Har ni inte sett den, måste ni göra det nu, annars kommer Arla-haren och skjuter er! :D

Family Guy is my religion!

Imorgon är det torsdag (ok, det är typ redan torsdag) och jag har fullt upp! Jag har fått tacka nej till folk och be dem ställa sig i kö, det är så populär jag är (i alla fall imorgon), hehe. Så nu vet ni det, vill ni träffa mig imorgon får ni ta en kölapp och sitta vackert! HAHAHA det är nog ingen annan än jag som förstår min humor, men den är himla bra, ska ni veta!

Hur som helst var jag en sexig motherfucker idag, bildbevis kommer här nedan:
 

Bilden är ganska liten, men alla vet ju att det inte är storleken som räknas! HAH!

Nu ska jag läsa min retard-bok och sedan ska jag vakna supertidigt, för jag ska nämligen bada och chilla järnet på Nälsta med Foppatofflan.

Nämnde jag förresten att jag äger på att övningsköra? Det gör jag i alla fall!  När jag väl hittar dragläget bär det av i den otroligt höga hastigheten på 15 km/h. Jag ska nog ställa upp i nästa drag race, tror jag! Nej, men seriöst, det går framåt och jag känner att jag kommer att bli en awesome bilförare inom en mycket snar framtid.

Nu väntar Mystery och grapparna på mig! Ciao!


Vägen -05/06.

Nu sitter jag här i mina gröna hotpants en vit tee med ett alledeles underbart tryck på. Egentligen borde jag ligga ute och glassa, vara på gymmet eller handla nya kläder. Av vissa anledningar har jag dock fått för mig att det som händer inom den närmsta framtiden kommer att vara att jag tar på mig min fina, gula bikini och tar med mig en bok ut i solen och sedan ligger där och chillar, samtidigt som jag dricker en himla massa vatten. Sedan är jag ganska säker på att det bär av till gymmet, där kommer jag förmodligen att dö av värmeslag, sedan återuppstår jag nog och pallrar mig hemåt. Väl hemma kommer jag kanske att duscha om jag inte anser att jag borde jogga innan (vilket jag borde, annars måste jag duscha två gånger - idag, igen), och sedan kanske jag joggar, om jag inte redan har gjort det.

By the way, jag skulle egentligen ha skrivit det här igår, eller i alla fall tidigare idag (inatt). Hur som helst, det var jättetrevligt att träffa E igen. Vi var ute och gick i nästan två timmar och bara pratade på om allt och ingenting - lite som "gamla tider". :)


The Confessions of a Chicken.

Jag förstår inte riktigt vad det är som händer med mig. Det är någonting som knasar rejält. Jag menar, förr kunde jag titta på världens skräckfilm utan att vara rädd efteråt, under filmen skrek jag visserligen som värsta... tjejen, men sedan gick jag därifrån och tänkte inte mer på det. Nu, däremot, nu blir jag uppskrämd av att titta på Morden i Midsomer. Förmodligen är det alla de där åren av skräckfilmstittande som tar ut sin rätt... Payback's a bitch, thats for sure.

Over the hills and far away.

Ikväll ska jag göra någonting jag inte har gjort på mycket länge; jag ska träffa Emma. Vi ska gå en promenad "för gamla tiders skull", du vet. Innan det ska jag dock jogga, stretcha, duscha och äta middag, så jag antar att jag better get goin' typ nu.

Ciao!


Lite mer än "bara väder".

Åh, vad mysigt! Det verkligen spöregnar ute och jag har öppet fönster. Det kanske inte låter som en jättesmart idé, men det blåser åt andra hållet så inget vatten kommer in. Däremot hör jag hur regnet piskar mot marken där utanför och jag känner den där friska luften som bara ett sommarregn kan medföra.
   Nu avtar det sakta men säkert och jag hör ljudet av några smådroppar som faller mot marken, samtidigt som åskan precis mullrade i bakgrunden.
   Allting blev lugnt. Fåglar och en katt är vad som hörs. Det duggar lite, men det är fortfarande svårt att tro att det precis var spöregn.
   Regnet kommer och går lite som det vill - vissa stunder är det helt knäpptyst, för att i nästa sekund börja regna lite mer. Himlen har någon sorts blågrå färg och nu hördes precis åskan igen.
   Helt lungt. Det enda som hörs är fåglarna.


"Här ska man skriva någonting coolt och slående."

Joggat. Pulp Fiction ikväll, igen. Sedan läsa, länge. Sova länge. Vakna. Somna om. Vakna. Frukost. Gym.


 


Frida söker sällskap!

Nu, gott folk, blir det kontaktannonser för hela slanten! Eller, ja, en blir det i alla fall...

Frida Arlestrand spelar pingis som värsta galningen när hon inte pluggar sam-natur på NT-gymnasiet. Hon är en lagom tjock filur i sina bästa år och gillar pojkar och små, håriga monster. Om du definierar "matlagningskunskaper" som att kunna koka nudlar, har hon mycket bra sådana! Skräckfilmer älskar hon och äter gärna något trevligt i stil med trolldeg under tiden hon tittar på en. När hon är ute och rastar sin tama minigris, Bacon, har hon gärna techno/trance i lurarna och dansar gatan fam med lätta hopplasteg. Hennes idé om "drömdejten" är ganska simpel, dvs. om du har tillgång till ett rymdskepp med egen pool. Är du mellan 25 och 79 år gammal och har liknande intressen och värderingar, hör av dig så ska vi nog kunna ordna en dejt.



Så där. Första kontaktannonsen ute, och fler kommer det (förmodligen inte) att bli. :D

The one when I met my true match.

HAHA! Jag och Foppatofflan sitter i köket och spanar in DN's kontaktannonser, här är ett urval av dem vi absolut tänker svara på. :D

"58-årig, kramig, kurvig, omtänksam, ärlig och seriös pudding söker en svensk nallebjörn med trevligt utseende. Djurvän, kramig och go med allmänna intr."

"Blek och tanig 21-årig nörd söker kontakt med en liknande tös."

"Vill du ha ett litet barn med mig? Jag är frisk, vital och ungdomlig och kan fortfarande älska. Längtar efter en riktig kärleksrelation med närhet, ömhet, samhörighet, förtrolighet, spontanitet."


Empty Room



Jag vet inte vad, men det är någonting med den här låten som tilltalar mig...

Mindre än tre FETAOST!

Nu ska här grillas! Det betyder fetaost. Fetaost, tzatziki, kött, sallad och klyftpotatis. I am in heaven. :D


Vaaar e boxen? - Dääär e boxen!

HAHAHAHAHA, så jääääävla irriterande låt :D


The one when foppatofflorna got inaugurated.

Screw min plan om att läsa. Framför allt: screw The Game! Nu ska jag träffa Frida the Foppatoffla, som kom hem idag istället för imorgon, för att gå ut och ta en promenad. :D

Det här innebär att mina älskade(?) foppatofflor ska invigas. Jag hoppas verkligen inte att vi möter någon vi känner på vägen. Men bara utifall att vi möter någon har jag kompletterat outfiten med röda harembyxor och en vit, för lång, tee från bikbok. Ska man nu ha fjolltofflor på sig, ska man göra det ordentligt! ;D

The book everyone should(n't) be reading this summer.

Säga vad man vill om The Game, men boken är faktiskt inte speciellt bra.

Kvinnosynen är helt förvrängd, och deras PUA:s (Pickup Artists) verkar vara mer som AFC:s (Average Frustrated Chumps). Alltså, det är the PUA:s som verkar behöva hjälp, inte the AFC:s. Killarna har ju fan fake-piercingar och peruker! Och som grädde på kaffet tar de kurser i hypnos för att kunna hypnotisera tjejer att gilla dem. Lose the wig and get a life, det kanske hjälper...? Pickup Artists, my ass!

Me deseas.

Idag är en sådan dag då jag inte vill göra någonting förutom att ligga och slappa med en bok och sedan gå ut och springa till stora, farliga, ensliga Viksjö och tillbaka. Därför kan det tyckas passande att det är just vad jag ska göra idag (om man inte räknar in en obligatorisk tur till Willys där lite nödvändigheter måste konsumeras).

Det rullar på ganska bra, måste jag säga. Sommarlov har jag och ingenting gör jag - precis som det ska vara. Gotland och Grekland, däremot, det är en ö och ett land (egentligen tre öar eftersom jag ska till Kreta och Santorini) som borde se upp, för dit ska jag och leva rövare om inte alltför länge.

Nu ska jag undersöka om det är tillräckligt varmt för att det ska kunna betraktas som skönt att sitta utomhus och läsa. Ciao!


The one when there was pie.

De som känner mig vet att jag i stort sett aldrig stoppar i mig något onyttigt. Men ikväll ska jag äta hallon- och blåbärspaj, det ska bli så gott, så gott! Nu väntar pajätande och Pulp Fiction-tittande på mig. Lägger upp några bilder.

 

1. I väntan på pajen...
2. Den färdiga pajen.
3. Min portion, med vaniljvisp och banan :)

The one when "dagens outfit" got killed.

Det började regna så fort jag satte foten utanför dörren, så jag antar att jag får läsa inomhus istället. Tänkte hur som helst bjuda på några... mycket seriösa bilder. Vi kan väl kalla dem för... "dagens outfit", för att vara lite originella?



Observera det otroligt seriösa klädvalet - mycket passande för en mulen dag som denna.

The one when the clouds blocked the sun.

Tror ni inte att det redan var proppfullt med folk när jag kom dit, en kvart efter att det öppnade? Det blev till att köa i alla fall, men lika glad var jag för det, för det är ju trots allt sommarlov! Jag antar att ni, vid det här taget, har listat ut att jag älskar sommaren? Om ni inte hade gjort det, vet ni det nu i alla fall. Smart jag är, va? :D

Jag saknar EM. Det känns lite tomt om kvällarna nu när allting är över. Jag vet att Allsvenskan är i full gång, men det är faktiskt inte på långa vägar lika intressant som internationell fotboll är. Och jag kommer att ha hunnit bli riktigt stor innan VM drar igång. Jag kommer att ha tagit studenten! Fattar ni hur stor man är då? Just nu är jag däremot väldigt liten, bara sexton och ett halvt år, och faktiskt inte så fruktansvärt lång heller, eller det beror ju på hur man ser det i och för sig. När VM spelas kommer jag förmodligen inte att vara längre, men äldre kommer jag att vara - hela arton och ett halvt. Är inte det lite coolt, i alla fall?

Det som står på dagens schema är läsning i solen (som precis gick i moln), joggande i skuggan och Pulp Fiction-tittande i sängen.

Paperplanes.

Klockan är inte ens halv nio på morgonen och jag är redan på gång och på språng. Anledningen? Jag tycker helt enkelt om tidiga morgnar för mycket för att ligga kvar i sängen och sova! ... Eller så är det för att jag vill hinna till gymmet innan alla andra kommer dit (läs: innan det blir för varmt för att kunna andas och kö till maskinerna)... Du kan ju välja själv vad du tycker är troligast.

Ha en fortsatt skön sovmorgon.

The one when the room got cleaned.

Av någon anledning hamnade jag ute i solen med en bok i handen istället för i mitt rum, städandes... Jag skulle ju kunna säga att jag är förvånad men det vore att ljuga, "och sånt sysslar inte vi ******** med" :D.

Nu är det dags i alla fall. Jag antar att det är lika bra att bita i det sura äpplet, för det blir inte direkt mindre surt med tiden. Så... here we go: Malin städar rummet!

Let's never go back.

Jag måste duscha och tvätta håret. Jag älskar att duscha, men det verkar ändå vara otroligt jobbigt att resa sig upp och gå ner för hela två trappor och in i badrummet. För att inte tala om efteråt, när jag är blöt. Jag tycker inte om att vara blöt när jag vill vara torr, vilket jag vill vara efter jag har duschat. Vilka problem jag har. Funderar nästan på att ringa BRIS, för det här är ju akut.

Imorgon ska jag städa hela dagen. Det ska bli... roligt. Nej, men nu tror jag att jag borde gå den långa vägen till duschen i alla fall, jag vill ju vara fräsch när jag städar imorn.

Bara för att Erika är icke-stylish.

Så här cool var jag innan jag gled till gymmet, tidigare idag:


Till Amanda.

En kompis till min kompis måste vara en av de absolut starkaste människorna som finns! Hon har gått igenom mer lidande än vad jag önskar min värsta fiende, och hon är inte ens sjutton år fyllda. Hon har förlorat sin mamma, morfar - och alldeles nyligen - sin bror. Det är helt sjukt. Jag hittar inte ord. Jag vet att tårar inte hjälper någonting till - speciellt inte mina i det här fallet - men jag har, hur som helst, suttit och gråtit i snart en timme för din skull, Amanda.

Kämpa på! Jag beundrar dig till tusen. Mina tankar är hos dig och din familj nu.

http://bjur.blogg.se

Jag erkänner, jag har blivit kyckling.

Jag pratar med Eika i telefon nu. Det är meningen att hon ska få mig på bättre tankar (jag är rädd efter att ha sett Morden i Midsomer), men hon verkar inte ha förstått det riktigt.

Sofie föreslog att jag skulle trycka in 112 på mobilen, tända alla lampor, titta på vänner och äta cashewnötter, och Erika, hon tyckte att jag skulle köpa en vandrande pinne...?

Nej, säga vad man vill om henne, men konsten att få en på bättre tankar kan hon i alla fall inte. Den saken är klar. Nu lade hon på också! :O

Det känns inte riktigt bra...?

Det är ok att vara rädd för skräckfilmer, men när man är rädd för gainomax-reklamen... Är det fortfarande ok, då? Om inte har jag problem, alltså - big time!

Take me by the hand, take me somewhere new.

Jag vill till Greeeeeeeeeeeklaaand! Jag vill dit nu, på en gång. Om någon har ett rum ledigt, eller bara en säng eller soffa eller så, och kan tänka sig att stå ut med mitt sällskap i en och en halv månad (jag är inte så farlig, faktiskt) är denna människa mer än välkommen att bjuda in mig att bo där. Jag looovar, det är heeelt ok. Det behöver inte vara just Grekland, heller. Det kan vara Spanien, Italien, Kroatien, Mexico, Cuba... Jaa, nånstans där det är sol och icke-svenskt väder. Nästan var som helst på sydligare breddgrader än Sveriges, med andra ord.

Lista-på-saker-som-gör-att-du-vill-ha-mig-som-roommate-lista:
  • Jag talar svenska, engelska och spanska.
  • Jag kan laga mat och baka.
  • Jag är oerhört lättroad.
  • Jag sjunger inte i duschen. Oftast inte, i alla fall.
  • Jag kan städa och kan faktiskt tänka mig att göra det ibland också - bara för dig.
  • Jag har små fötter, så mina skor tar ingen större plats i din hall.
  • Jag är generös och har nästan alltid tuggummi med mig. You do the math...
  • Jag är inte allergisk mot något.
  • Jag är ascool och nästan inte alls rädd för småkryp (så länge jag inte ser dem).

Nu ska jag ut och springa, men om ni är intresserade av att avnjuta mitt sällskap i sommar kan ni ju alltid slå en signal. Nummer: 07-åtta-andra-siffror.

Ciao!


The truth.

Jag tycker inte om att stiga upp tidigt på sommarlovsmorgnar. Så, nu hade jag det sagt också. Det känns skönt att ha lättat på hjärtat. Wonderbar, rent ut sagt! :D

I don't believe in magic.

Aj! Aj, aj, aj! Det gör ont! Min axel vill ta livet av mig, tror jag. Det är fräckt av den, med tanke på att det är gymmish på onsdag igen. Om jag fortfarande har ont i axeln kan jag inte gymma (= hela min veckoplanering kommer ur fas). Och nej, jag kan inte enbart köra ben, för gymmet är på tok för litet för att kunna splitta träningen i. Andra bullar blir det däremot i augusti när mitt gymkort går ut och jag byter gym till Jakan.

Det blir till att ta det superchill med överkroppen imorn, speciellt höger axel, springa den berömda Skälby-Viksjö-Veddesta-Skälby-rundan på kvällen om axeln tillåter det, och hoppas på att jag ändå kan hit the gym på onsdag.

Jag skulle kunna gifta mig med den som kommer på ett sätt att addera tio timmar till dygnets vanliga tjugofyra. Sju av de tio timmarna skulle jag spendera i sängen och bara sovasovasovasova, för det är något jag tycker om och är bra på ;). De andra tre skulle jag ägna åt den stackars jäkeln som vore gift med mig, och de ordinarie tjugofyra skulle gå åt till träning, filosoferande, pluggande och sovmorgnar. Låter inte det som en bra deal...?

Nog om onda axlar och giftermål nu. När folk börjar komma hem igen (ja, hela Stockholm har dissat mig och åkt på semester) och jag också är hemma, bär det av på ragga-söta-pojkar-utflykter till diverse destinationer som man kan ta sig till med hjälp av ett SL-kort.

Men fram tills det att folk börjar dyka upp här i faggorna ska jag läsa min otroligt rumsrena och fräscha bok, The Game, som bara blir äckligare och äckligare ju längre man läser har jag hört ryktas om (jag tycker redan att den är hyfsat äcklig). Det verkar som att jag har några hundra sidor spännande läsning framför mig, och sedan kanske några hundra timmar i terapi för att förtränga boken? Sånt vet man aldrig, hehe.

Peace out!


Remember how this used to be.

Allas vår egna Fritiof Fridilei har köpt något så smaklöst som foppatofflor! Två par till och med! Givetvis beordrade jag henne genast att köpa ett par till mig också, hehe. Så snart kommer jag att svansa runt här hemma med det fulaste världen har skådat på mina fötter. Men att köpa ett par fjolltofflor till det mycket angenäma priset av trettio riksdaler, kändes som ett riktigt klipp när jag satt vid middagsbordet för en kvart sedan och såg mammas uttryck av förvåning blandat med förfäran i ansiktet.

What is and what never should be.

Idag är det svenskt sommarväder så det står härliga till (det regnar). Jag tycker om regn, men inte när jag har tänkt springa. Hur som helst bär det snart av mot bussen som idag får tjäna som färdmedel till gymmet, för det är no way att jag tänker cykla dit och sedan vara blöt i hundra år, dvs. tiden det tar för mig att gymma klart.

Nej, nu går bussen om 20 minuter. Måste lägga på ett kol, känner jag. Ciao!

SMUTS!

Om ni ska envisas med att vara lika trångsynta och främlingsfientliga som jag vet inte vad, kan ni väl fan åtminstone stå för er åsikt! Smuts är vad ni är, jag spottar i ert ansikte! Era fega jävlar! Ni ska inte gagga om yttrandefrihet när er högsta prioritet är att tysta ned och hjärntvätta folket!

SMUTS, SMUTS, SMUTS!


Running to stand still.

Om en månad imorgon är jag på väg till, eller kanske redan på, Kreta. Sedan kan jag gå med i vi-har-varit-i-Grekland-klubben, och förstå vad folk pratar om när de pratar om Grekland.
   Fast risken att jag inte kommer hem igen, utan bosätter mig där permanent, är ju förstås ganska hög, för jag älskar redan det där landet - utan att ha varit där en endaste gång. Inte bra, alltså. Inte ens Spanien, mi segunda nación, kan mäta sig med Grekland, och jag har inte ens varit där.
   Men det är svårt att låta bli att älska Grekland. Maten är himmelsk - och jag har bara ätit svensk-grekisk mat, tänk när jag har ätit grek-grekisk mat! Musiken... jaa, jag hittar inte ord för den... det är musik, helt enkelt - riktig musik. Killarna går ju inte heller av för hackor. Och ja, jag tänker nämna arkitekturen - vilken jag har sett på bilder - men seriöst, har ni någonsin sett vackrare byar!?
   Någonting säger mig att det här inte är bra? Man borde inte älska ett land utan att ens ha varit där? Guess what? Jag skiter i! Jag kan inte hjälpa det. Nu får jag bara hoppas att det faktiskt är lika underbart som jag tror att det är. Och att en viss grek inte läser det här, och om du nu gör det så skyller jag det här på dig. Det är ditt fel att jag gillar Grekland så mycket.

HAHA! Jag upptäckte nyss att det finns ett ord för det här, "grekofili"!



Nej, nu är det dags att kolla om jag ser de holländska pojkarna. Ciao!


Svensk sommar kanske har sin charm, trots allt...

Hemkommen från Skeppsholmen. Eller för att vara riktigt korrekt är jag hemkommen från mina kusiner. Vi åkte nämligen dit efteråt för att gratulera min yngsta kusin Morgan som fyllde tolv år igår.

Det var riktigt häftigt att se kanoten! Jag kan knappt tro att min pappa, teoretikern, har byggt en kanot från scratch. Att den sedan dög i krig (höll att paddla Skeppsholmen runt med) var ytterligare en wow-faktor.


  
                    
  
    

Nej, nu ska jag springa min Skälby-Viksjö-Veddesta-Skälby-runda.

If this isn't right, then I don't know what is...

Sho! Idag ska jag göra något som inte ni ska göra. Jag ska nämligen titta på när pappa sjösätter sin egenhändigt byggda kanot. Japp, du läste rätt, han har byggt en kanot. Vi ska röra oss in mot stan om c:a 40 minuter, och jag är inte ett dugg klar (har inte ens ätit frukost) så jag borde kanske börja fixa mig nu.

Ciao!

Det där lilla extra...












PÅ EN STEN VID EN SJÖ I EN SKOG

Idag på gymmet sade Erika en sådan otroligt rolig sak. HAHA! Hon pratade om en kille som hon inte alls hade träffat i Grekland för ett år sedan, utan sett i en musikal på Öland för flera år sedan, och han hade tydligen jättefina ögon. För att citera henne kan jag säga "åååh, hans ögon var jättefina, typ skitbruna!", behöver jag säga att jag dog av skratt?

Situationen försämrades ju inte precis av att en av världens absolut snyggaste killar hälsade på mig. Jag har typ gått och spanat in honom hur länge som helst, känns det som, men aldrig sagt något till honom. Som grädde på kaffet kom en annan kille (läs: ögongodis) dit med sin vän efter ett tag. Hans vän var mäkta het, må jag säga!

Nu sitter jag här och är proppmätt. Det var jag inte när jag kom hem. Då var jag rejält hungrig. Därför åt jag både wok med nudlar och pannkakor. Tanken på att jag snart ska äta en Lilla Rött-sallad känns ganska obekväm, haha. Det är förövrigt meningen att jag ska möta Frida the Rocker vid just Lilla Rött om tio minuter, men någonting säger mig att jag kommer komma för sent...? Äh, hon känner mig, så hon vet att jag inte kan passa tider. :D

With a smile on my lips.

Hittills idag har jag gått till Handlar'n i pyjamas för att köpa a-fil, och snart ska jag till gymmet och kralla upp mig med Erika. Hon går mot mig nu, inte i pyjamas dock.

Senare blir det kvällsbad och picknick och eventuellt en titt på de nya människorna som ska bo hos min granne i sommar. Det ryktas om pojkar, holländska sådana. Det här kan bli spännande. :D


GE MIG ALLT DU VILL OCH ALLT DU KAN.

Här kommer allsångsbilderna. Lite sena kanske, men bättre sent än aldrig, som man brukar säga. :D












Come on, tiger, visa oss hur det ska va!

Nej, jag har inte dött. Även om det kanske kan verka vara så, så är det faktiskt inte det.

Jag har egentligen ingenting att skriva om, utan tänkte mest bevisa att jag fortfarande är vid liv och upplysa er om att det kommer bilder från allsången i tisdags inom en relativt snar framtid.

Nej, nu ska jag ut i solen och läsa. Sedan ska jag superhero-a mig och gå ut och jogga, idag igen.

RSS 2.0