Hallelujah moment

Äkta min humor!

Malin: Hur gick det att hem?
Erika: Det gick bra, men mina skor gick sönder.
Malin: Jaså, gick de sönder, säger du?

Megalomani

Det är fredagskväll och jag ska plugga. Roligt, roligt. Matteprov var det idag också, och jag är seriöst oroad över betyget, för bra gick det inte. Det var inte så att jag inte kunde frågorna, utan faktum var att provet var tre timmar långt, det kvar kvavt i skrivsalen, jag hade huvudvärk och var kissnödig. Att vattenflaskan jag hade med mig läckte ut vatten över exakt hela bordet, inklusive alla papper, förbättrade ju inte situationen, precis. Jag måste även erkänna att maB inte är det lättaste jag har gett mig i kast med.

Resten av dagen har väl flutit på rätt bra, måste jag påstå. Jag och Frida tog årets första dopp, och det var olidligt kallt! Kylan gick dock över när vi, kvickare än kvickast, tog oss upp på land igen och intog klipporna för att sola.

Förresten är jag kär. Här har jag gått runt i nästan ett halvår helt ovetandes om att jag har varit kär! Objektet för min kärlek finns alltid där för mig, och har gjort det sedan i december. Du har skänkt mig trygghet och värme så länge och jag har precis kommit underfund med hur tacksam jag verkligen är för allt det här. Så nu frågar jag dig, do you want to marry me, please?

OBS! Känn dig inte träffad av mitt frieri om du inte är en 120 cm bred, vit säng och står i mitt rum!

Jag vet att ni blev besvikna när jag inte friade till er, men jag ger er en somrig och fin bild som plåster på såren. Ciao!


And we both know hearts can change...

I en perfekt värld skulle inte du finnas. I en perfekt värld skulle inte jag finnas. I en perfekt värld skulle inte ordet "perfekt" existera. I en perfekt värld skulle allting vara annorlunda.

Haarfajja

Cristiano Ronaldo-kopian och Mc Hottie var på gymmet idag, vilket var lite underligt med tanke på att vi såg dem där i tisdags också. Men jag är inte den som klagar. Vi dog varje gång vi såg dem, och ändå mer dog vi när de tittade på oss. Ett klart plus var ju att vi fick se deras magar - flera gånger! Och nu snackar vi abs så det står härliga till, vill jag lova! Både jag och Erika är tokkära i dem nu, men mest jag. För att klargöra hur kära vi verkligen är kan jag citera mig själv "det är nästan så att man blir religiös!"

Så på det hela taget måste jag säga att min dag har varit ganska otroligt jättetrevlig.

Maybe I'm crazy, but I'm going insane.

Tänkarstund. Har svårt att fokusera på en sak, så det blir mest så att jag tänker på allt och ingenting på samma gång, vilket är ganska förvirrande men ändå skönt.

Jag ville publicera en låt, men fick inte tag på den. Hur som helst är det Cue som sjunger och låten heter Crazy, så ni kan ju söka på den om ni känner för det. Ni får nöja er med den här låten istället, inte lika bra men ändå helt OK.


"Den snyggaste killen dog."


Slutligen...

Jag har satt ner foten. Jag har verkligen bestämt mig. Beslutet är fattat och nu finns det ingen återvändo. Det är bara att köra på. Det får bära eller brista, som man säger.

SATISFACTION

JAG VET NÅGONTING SOM INTE NI VET!


Just because you didn’t win, doesn’t mean you don’t know how to roar.

En dag som denna - en kommersiell högtidsdag skapad av kapitalisterna - är det tydligen meningen att man ska uppskatta sin mamma? Varför just idag? Varför inte årets alla dagar?
   Jag älskar min mamma året runt, precis som ni (förhoppningsvis) gör och det vet hon om, utan att jag ger henne en dyr present just idag. Jag är helt och fullt medveten om att man inte kan visa sin uppskattning exakt hela tiden, och att man bråkar och både gör och säger saker man kanske inte borde göra eller säga ibland. Men dagarna då man är sams och överens med varandra är oftast fler och väger tyngre än de dagar man träter.
   Det är naturligtvis inte enkom morsdag jag är emot, utan resten av de merkantila högtidena också. I min mening bör man älska varandra året runt, och visa det. Därför ska det inte behövas dagar då affärsmän ska tjäna pengar på människors kärlek till varandra.

Förresten, när mätte du senast kärlek i pengar eller materiella saker? Har du någonsin sagt till någon att du älskar denne 1 000 000 kr? Eller att du flat-screenar någon? Nej, jag tänkte väl det.


X

Plugga är vad som står på eftermiddagens och kvällens schema, eller mer specifikt står det geografi och matematik. Jag ska väl vara lite manlig och klämma in en joggingrunda också. En fin kombination tycker jag; gym, plugga, jogga, plugga.

Erika är förövrigt en tönt som bangade på gym idag, och sådant gillar vi inte. Fast det var ju i och för sig ganska förväntat med tanke på att hon är en tjejfilm.

Yassas!

I've got the power!

Jag börjar misstänka att det är jag som styr hur det går i Eurovision alltså. Ryssland var helt klart mina favoriter och vilka vann om inte just de? Tyskland fick jag kväljningar av, och de hamnade i botten. Perrelli vill jag helst inte ens kommentera, men jag kan ju säga som så att hon definitivt inte låg högt upp på min lista.

Så, vad kan vi rimligen dra för slutsatser av det här utom att det är jag som styr resultaten i Eurovision?

I'll get used to this eventually.

Stan med mamma idag. Sedan bio med la familia real (min familj, alltså). Hem kom jag och nyinköpta saker hade jag med mig. Vad tänker jag inte säga, för jag tror faktiskt inte att det ligger i någons intresse att veta vad någon annan handlar.

Hur som helst, jag och bror ska på Sverige - Ukraina den första juni, så dit längtar vi! Och ikväll är det Eurovision, så ni hittar mig i soffan om det skulle vara något.

Nu ska jag använda mina superkrafter och uppbåda middagsmat - tacos, närmare bestämt.

Ciao!

Standing by your side while miles apart...


YEEESSSSSSS

UNITED VANN!!! GAAAAAAALET SPÄNNANDE MATCH ALLTSÅ!

... Cristiano Ronaldo i tårar vid matchens slut.. ALLTID! :D


Med ett öppet sinne och två slutna ögon.

Det är egentligen helt otroligt hur mycket som kan hända under en relativt kort tidsperiod.
   Många dörrar jag beslutade att lämna öppna har nu stängt sig, och vissa har till och med gått i lås. Detta liksom att många dörrar som såg stängda ut numera är vidöppna. Vissa dörrar trodde jag var omöjliga att hitta, men dessa är numera kanske de vidöppnaste jag vet om.
   Det fina i kråksången är att jag, utan att tappa någonting av värde på vägen, har hittat rätt. Visst har jag tappat både det ena och det andra, men funnit ett sätt att klara mig utan dessa saker. Jag har funnit mer än så; jag har funnit kunskapen om att vissa ting kan verka vara essentiella, men att det i själva verket kan förhålla sig precis tvärtom.

När jag nu tittar tillbaka på resan jag har gjort och tänker på det förolorade bagaget inser jag att det bara har varit extra packning på vägen. Jag anser inte förlusten vara någon större tragedi, snarare tvärtom - en nödvändig uppoffring.
   Jag har varken karta eller kompass, men det hindrar inte min intuition från att säga mig att jag är på rätt väg. Jag är på rätt väg - utan ett behov av att titta bakåt och söka med blicken efter det som en gång kallades för "hemma" och "bekant".

Screw EM, NT-gymnasiet har robottävling!

Promenad idag. Tipsrunda var det också. Sedan intogs Graningevallen av hungriga NT-elever som ville äta lunch. Trevligt, mycket trevligt. En ändå trevligare sak var att vi såg Magnus Hedman där. Vad han gjorde där och varför vet jag inte, men där var han, och det är huvudsaken.

Sedan kom ögonblicket vi alla hade väntat på: den stora robottävlingen! Det var olidligt spännande och vi hejade på som bara den. Tyvärr räckte det inte riktigt hela vägen, men bra kämpat var det i alla fall. Skamligt är dock att vi körde oavgjort mot nv1b. Segern togs hem av te1b, så nu får väl Jocke och grabbarna grus gå och bowla med sin klass, då, antar jag.

Nej, gräset var inte grönare och himlen var inte blåare.

Jag tror att man ibland måste misslyckas riktigt rejält för att lyckas. Precis som att det inte alltid är soligt kan man inte heller alltid lyckas med allting. Nej, misstagen är de erfarenheter som utgör grunden till lyckan.

Jag vet att vi kommer att sitta där en dag. En dag kommer vi att sitta där och tänka på hur dumma och naiva vi var när vi var yngre. Vi kommer att tänka på hur vi trodde att en liten tuva förmådde välta hela lasset. Och vi kommer att skratta. Vi kommer att skratta gott och hjärtligt åt vilka vi en gång var, och fortfarande, djupt inom oss, är. Och förhoppningsvis kommer vi att ha insett att livet faktiskt har en mening - även om den kanske inte är vad vi förväntade oss.

Det känns inte hoppfullt, och jag har absolut ingen aning om varför, men någonstans inom mig vill jag ändå tro att mänskligheten inte är för dum för att överleva.

"Den första var lång och den andra hette Robin."

 Gårdagen, då.

  • Frida, Adam, Micke och David är riktiga jävlar på att kittlas.
  • Ölspelet är nog mitt nya favoritspel.
  • Sjunga kan ingen av oss, men vi gör det ändå - mer än gärna.
  • Sara är en riktig hejare på att grilla!
  • Min regel var bättre än Fridas. :D

Den nya partystartern, nu då.


Relax, take it easy.

En av våra seriösare sidor.

image13

image14

"De blir mer och mer packade."

Jag förstår, Matte förstår. Ingen annan.


"Lo baila mi mulata con las bragas en la mano."

HAHA! Den här låten kommer jag lätt att heja på i Eurovision!


INTE LÄNGE KVAR NU!

Idag släpptes bomben - EM-laget är presenterat! 

Det är helt galet vad jag är taggad nu alltså! Om en månad imorgon möter vi Spanien. Men den viktigaste matchen, för mig, är trots allt Grekland. Nu tar vi dem!

25 DAGAR KVAR!

Lucy in the sky with diamonds...

Jag älskar dig, men jag kan inte säg att jag litar på dig - för det gör jag inte.

VI ÄR PÅ GÅNG!

I ER MUN, DJURGÅRDARE!

OCH VILKA ÄR DET SOM HAR KLÄTTRAT UPP TILL ANDRAPLATSEN? :D

202014-12


I'm so high, you can't reach me.

JAG HADE VG PÅ FYSIKPROVET!

För er alla fysikgenier som har MVG låter det inte som nån större deal. Men för mig... ojojoj säger jag bara! :D

"Full fart framåt - håll tätt bakåt!" Visst, visst...

Ojojoj, Djurgården.. Vad är det som händer? :o

202014-11

... Det verkar inte som att ni har övervunnit ert inkontinensproblem, trots allt...


Du ska veta att jag saknar dig...

Vad gör du nu för tiden
varför hör du aldrig av dig
det var alldeles för länge sen vi sågs

Det var de första ord hon sa
när vi sprang på varann
ute på stan tidigare idag
bor du kvar i samma tvåa?
vad jobbar du med?
hon bubblade av frågor
jag svarade
sen avbröt hon mig
med sitt underbara leende

Du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att du sov här brevid mig igen
en del av mitt hjärta
kommer alltid slå för dig


jag lovade att ringa
det skulle bli rätt snart

hon fick mitt nummer och min nya adress
sen rusade hon iväg
hon hade bråttom förstås
för bråttom för att hinna se
att jag följde hennes gång
med en förundrad blick
det fanns så mycket kvar att säga
men hon bara gick

Du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har suttit med vänner
på en stökig restaurang
och kommit på mig själv vara någon annanstans
en del av mitt hjärta
kommer alltid slå för dig
en del av mitt hjärta
kommer alltid slå för dig


jag förstod aldrig riktigt
vad som hände den där gången
förutom att allt blev fel

det fanns så mycket kvar att ge
det fanns kärlek mellan oss
varför packade du din väska istället för att slåss

Du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut


Du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut


jag har fått för mig att jag sett dig
jag har ropat ditt namn
jag har sprungit rakt fram
mot en främmande famn
en del av mitt hjärta
kommer alltid slå för dig

mmm...
en del av mitt hjärta..
kommer alltid slå för dig


en del av mitt hjärta...


Nu sjunger skolåret på sista versen.

Ja, mina vänner, nu är det inte långt kvar. Snart har det efterlängtade sommarlovet anlänt med buller och bång, och vi, vi har annat att tänka på än skolan.

Snart ligger vi där på stranden, blöta efter att ha badat, och solar som sjutton - för bruna ska vi bli! Och på Skansen sjunger vi in sommaren med alla de där typiska "svenska sommarlåtarna" som vi egentligen inte tycker om, men sjunger ändå - för att det hör till, liksom. Grillen används flitigt och vår huvudsakliga syssla om kvällarna blir att försöka låta bli att bränna vid maten alltför mycket, samtidigt som vi njuter av att ha vattnet så nära inpå. Vi rör oss mot nya platser utom- som inomlands och upptäcker nya saker där - kanske minnen för livet? Och framför allt: vi upplever lyckan av att bara kunna vara under årets, för mig, mest harmoniska årstid.

Oh, lucky day!

Kalmar - Djurgården slutade 5 - 1 :D :D :D

Sug på den ni, djurgårdare!

A match made in heaven!

"Var är du mannekängsmala 50-taggare med egen plånbok? Här har du en småfet, tunnhårig, i övrigt OK man, i för dig, passande ålder."

Så fort vi hade läst kontaktannonsen hade vi fallit pladask - det här var mannen vi ville ha!

Men det är på dig jag tänker i hemlighet...

Morgon. Har varit färdig sedan klockan 7.10. Sitter vid datorn och lyssnar på Ted Gärdestad, just nu är det "Sol, Vind och Vatten". Och jag har bara en sak att säga: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhh snart är det sommarlov!!! :D :D :D


SOMMARLOV, SOLEN LYSER SKÖNT.
SOMMARLOV, GRÄSET ÄR SÅ GRÖNT.
HIMLEN BLÅ VILL JAG NÅ NÄR JAG FÅNGAS UTAV VINDEN,
SOMMARLOV, SKÖNA SOMMARLOV.
HAVETS VÅGOR SAKTA RULLAR IN,
OCH JAG KÄNNER SOMMAREN ÄR MIIIIIIN!

It is good to be scared; it means you still have something to lose.

Jag vet att det har gått ett tag. Jag vet att vi inte pratar mycket längre. Jag vet att jag, i dina ögon, förmodligen verkar vara ganska kylig, just nu.
   Men för att växa måste man vara. Det är det jag gör just nu: är, alltså. Du med. Jag önskar bara att vi, någon gång, kunde sluta upp med att vara - för att bli.
   En dag ska jag säga hej. En dag ska jag le, med solen i mina ögon - så som du fortfarande gör. En dag ska jag tala om sanningen för dig. En dag kommer du att förstå. En dag kommer allting att vara annorlunda, fast ingenting har förändrats.

Det är ingen förutom jag som vet vem texten handlar om, så lösa spekulationer vore endast slöseri med tid.

Sacrifice

Det är nog bara jag i hela världen som helt ofrivilligt lyckas få mina kompisar att få sig ett gott skratt varje dag. Men det bjuder jag på. Jag kan ju skylla på er nu, och säga att det är för eran skull jag gör det. Hör du det, Frida? Jag var minsann beredd att offra min högra gympadoja för din skull idag! :D


Fyra ballonger och en mango, minus en kondom.

Vi håller på att göra en stad i ämnet teknisk psykologi. Våran stad heter Mango. Coolt va?

Hur som helst har vi byggt en mango nu. För att lyckas med det konststycket behövde vi en ballong, men ingen av oss hade någon, så det blev till att gå på ballongjakt. Jag och Daniel gick till estet men de hade inga ballonger, modstulna och besvikna började vi sakta men säkert dra oss tillbaka mot klassrummet. Men jag är inte den som ger upp i första taget. Nej, jag gick runt och frågade både lärare och elever om de hade några ballonger de möjligtvis kunde tänka sig att skänka till en bättre behövande varelse - det hade de inte. Jag gick till glasburen (det är sant, det finns en glasbur i våran skola - i vilken det sitter folk!) och frågade, de hade inte heller några ballonger. Jag blev ledsen och gick tillbaka till klassrumet.

Våran lärare Thomas tyckte att vi skulle vara lite kreativa och använda oss av en kondom istället. Jag åtog mig det mycket ärofyllda uppdraget att anförskaffa oss en kondom eller två, och styrde stegen mot skolsköterskan. Väl där frågade jag om jag kunde få en kondom, och tror ni inte att hon ger mig fyra ballonger!? Helt lycklig gick jag tillbaka till klassrumet, med mina fyra ballonger i handen. Ironin i det hela fick inte bara mig, utan också resten av klassen att asgarva.

Skön skola man går i, eller vad säger ni?


You are a donkey, Mr. Danger!



ERES UN BURRO, MR. DANGER!

RIKTIG MUSIK!




KRIGET

Härmed förklarar jag krig mot Erika!

Här kommer Amerika - den engelska versionen:


Ich Will (pooh version):


Te Quiero Puta:


Learn to love it, bro!


Everything ends badly, otherwise it wouldn't end.

Imorse någon gång vaknade jag och Erika samtidigt och tittade på varandra, sedan lade vi oss ned igen och somnade om. Inte för att jag tror att någon är direkt intresserad av att veta det, men så var det i alla fall.

För er som undrar vad jag gör nu kan jag upplysa er om att jag sitter i mitt rum och lyssnar på Rammstein. De är riktigt sköna, faktiskt.

Vamos vamos, mi amor. Me gusta mucho tu sabor. No no no no, tu corazón. Mucho mucho tu limón. Dame de tu fruta. Vamos, mi amor. Te quiero puta... Fett sköna.


 

We never said we could sing, but we sure know how to have fun.

Jag har egentligen bara ett ord att säga om gårdagens kväll/natt: sofistikerat. Ja, så är det. Hela kvällen var oerhört sofistikerad. Som allra mest sofistikerat var det när Lucas spelade elgitarr och vi o-hade allsång.

Kvällens kommentar gick till någon som jag inte kommer ihåg. Vad som var kommentaren kommer jag inte heller ihåg. Men roligt var det - det kommer jag ihåg!

Förresten, visste ni att Erika smyggillar Rammstein-låten!? Det blev klart och tydligt bevisat igår, då hon hela tiden "råkade" spela den.

Ja, på det hela taget var det en ganska manlig kväll, trots att ingen förlovade sig eller var speciellt manlig.


RSS 2.0